Hopptävling: 13 December 2016

14 Februari 2016, 14:35
Hej!
Då jag var iväg och tävlade igår är det dags för en update om kaninernas prestationer. Det vara bara mini, lätt och medel så inte alla som hängde med då det efteråt var årsmöte. Jag är iallafall riktigt nöjd över kaninernas prestationer, våren närmar sig och dem börjar nog tagga till lite extra nu!
 
Silverados il Migliore
Den jag var mest förvånad över måste nästan vara Milton. Jag har aldrig räknat med att han skulle ta pinne i krok medel, och så går han och vinner klassen?! Han brukar inte alls hålla igång glöden under hela krokbanorna, men igår var det andra bullar. 2+1 räckte till en första placering där han vann med tiden över tvåan!
 
Melodys Cabochon Rubin
Ja var ska jag börja.. min lilla tjej känner sig så ensam nu när hon bor själv medan Wega har kull. Det gör ont i hjärtat att se henne så rädd och stressad på tävlingar, så jag avbröt hennes lopp. Hon kommer inte hoppa mer förän utställningen om en månad, och efter den blir det kull. Har ju ingen hona nu som hon kan sitta ihop med, så det blir bäst så.
 
Blaxtorps Francis
Blaze var riktigt riktigt vacker idag, och jag känner verkligen på mig hur nära hon är sin första pinne. När hon väl går in för det hoppar hon höghus, och det är fantastiskt att se! Hon gick på 2+1 idag och var väldigt nära sin första pinne, men då hon började dryga på sista hindret i finalen flög den bort. Dock inget som stör mig, sjukt nöjd!
 
Snöflingans Vildungen
Lilla Dante, vet inte vad jag ska säga men han och jag funkar verkligen inte som ekipage. Det gör så ont i hjärtat men håller på att kolla efter ett nytt hem till honom. Har ett par spekulanter men oklart ännu. Vill ju hans allra bästa, och bästa möjligheter att nå långt har han tyvärr inte hos mig. Gör ont i hjärtat när man vill så mycket, men det trots allt inte fungerar.
 
Snöflingans One by One
Nyx gick som vanligt kanon, absolut ingenting att klaga på. 0+1 i lätten så hon tog sin andra pinne även i krok. Bara en pinne kvar i krok och en i rak tills hon är medel. Vill verkligen få upp henne, lätten är alldeles för enkel för denna dam.
 
Melodys Exmoor
Målet igår med Exmoor var att han inte skulle bli sur på mig och krypa ihop. Det gick ju bra i grunden, där gick han super! Men i finalen surade han ihop framför planket.. mamma la sig i för mycket. Men det känns ändå bättre för varje start vi gör, och om två veckor gör han debut i rak lätt. Inga stora förhoppningar, vill mest få honom att köra på i sin egen takt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback