Skånes Jubileums tävling resultat - dag 1 & 2

16 Oktober 2014, 22:40
Shit vilken helg! Kaninerna har gott som klockor, så himla stolt över dom! Har varit en riktigt trevlig helg med underbara kaninhoppare, blir aldrig besviken på umgenget på tävlingar.
OBS! Kommer inte skriva om alis resultat då det inte var jag som tävlade henne, troligen kommer chrsitel skriva om det senare.
Dag 1
Krok

Midgårdsolens Raavi | Krok medelsvår - Han var ganska off i kroken, han var lite mer överallt än vad han brukar vara. Han gick på 3 i grunden och 2 i finalen, ingen pinne eller placering.
Milleniums once upon a kiss | Krok lätt - Siri gick jätte fint i grunden, lugn och koncentrerad. 2 fel, men sen i finalen så gick haken på kopplet av och hon kom lös och sprang över starten och blev då diskad. Jätte synd då hon gick så fint i grunden men sådant händer.
Pralinens Mercury twilight | Krok lätt - Shit, lilla bebis visade sina framfötter! 1 fel i grunden, ett litet pet bara. 0 fel i grunden och det räckte till en 2:a plats och han fick då sin första krok pinne!
krok lätt - final
Snöflingans Räserstella | Krok lätt -  Rejsa debuterade nu i helgen och hon chokade mig totalt! I grunden gick hon på 3 fel och i finalen 2. Ingen placering men är så nöjd som man kan bli, bara att hon fick hoppa final gjorde mig överlycklig!
 Krok lätt - Final
Dag 2

Rak
Midgårdsolens Raavi | Rak Medelsvår - Raavi har lite probelm med raken, han gillar inte att springa rakt direkt. I grunden gick han på 3 fel varav 2 i korr, dock i finalen gick han dunder fint. Inga kor fel och inget rivet, 0 fel 3+0 räckte till en 2:a plats och fick sin första rak msv pinne ( Rak msv debut).
Rak msv - Final
Milleniums Once upon a kiss | Rak msv -  Siri gick jätte fint, lugn och rakt frammåt. Tyävrr så trillade det 3 bommar i grunden och 2 i finalen så hon kunde inte få pinne och kom då precis utanför. Men jag är jätte nöjd! Det går frammåt med min fina tjej. 
Pralinens Mercury Twilight | Rak lätt - Levi gick lika fint i raken som i kroken, 1 fel i grunden då han hoppade in och la sig mellan två bommar på ett hinder. I finalen så nockade han sista hindrett, typiskt han men jag är så sjukt nöjd. Han har aldrig gått så fint som han gjort denna helgen! 
Rak lätt - Final
Snöflingans Räserstella | Rak lätt - Rejsa gick super fint! Rak debut och allt. Fint flyt och hoppade varje hinder med fin marginel! Hon gick på 0+0(!!) och kom 8:a och fick då sin första pinne i rak! Finaste tjejen!
Rak lätt - Grund
Rak lätt - Final
 
Cup placeringar:
Kiviks cup (Medeslvår)

  • Raavi fick totalt 16 poäng och slutade på en 4:e placering ( pris )
Lilla Gåsens cup (Lätt)
 

  • Levi fick totalt 21 poäng och slutade på en 6:e placering ( Pris )
  • Rejsa fick totalt 22 poäng och slutade på en 7:e placering ( Pris )
Blandade bilder från helgen, Fotografer : Mathilda Gullholm/ Christel Almcrantz & Henny Nilsson.

// Cecilia
 
 
 
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback