10 Maj - Resultaten

10 Maj 2014, 19:57
Hej!
Var på hopptävling idag med strålande resultat. Och det var riktigt skönt med en lite tvöing då vi kom hem tidigt. Så kaninerna sattes ut i hagarna, transporterna tömdes inför morgondagens vaccination och burarna städades. 

Link debuterade svår idag. Han gick så fruktansvärt fint! I grunden blev han väldigt förvånad över höjden på hindrena vilket gjorde att han rev 3 hinder. Men i finalen var han mycket mer säker och gick på 2 fel + 1 fel som va ett snéhopp då han kom alldeles för snett in på kombinationen. Det blev iallafall en 6:e plats! Är så glad över att han börjat komma ur tonåren nu så vi slipper onödigt många korrigeringar.
Grunden
Finalen

Texas tävlade för första gången efter nästan 1 år. Han var riktigt duktig och gick på 3 fel, tyvärr ingen final. Men riktigt stolt över honom iallafall!
Grunden

Och till sist tävlade Opal och dubbelnollade samtidigt som hon visade både mig och alla andra hur mycket hon saknat hoppningen på bara 1 månad. Hon är bara helt fantastiskt. Finns inte ord för hur mycket hon betyder för mig. 
Grunden
 
 
// Mathilda

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför tävlade opal mini?:)

Svar: Hon är under återhämtning efter en skada. :)
bunnyday.blogg.se

2014-05-11 @ 18:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback