Tvåstad dals KH 23/3 - RESULTATEN

23 Mars 2014, 22:01

Idag var det tävling på matta (pressening under mattan så kaninerna var lite obekväma då de prasslade) inom skaf. Jag är jättestolt över alla med tanke på underlaget.

 

Link gick superfint och var relativt lättstyrd. Men inte lätt med en så stor kanin på en ganska liten bana. Han rev lite här och där, såna jobbiga småfel alltså.

 

Hanny var lite skeptisk under grunden och landade på 4 fel. Men sedan under finalen taggade hon till och fick ett litet fel, det var alltså ett supersnyggt lopp och hon skulle fått pinne om hon hade fått ett mindre fel, men men..

 

Opal fick en hel del fel, men hon gick mycket bättre denna gången på matta än förra, så jag är absolut jättenöjd över hennes prestation även idag.

 

Scott debuterade krok idag och kom tvåa. Han som inte ens hade tränat krok, där ser man. Hur kul som helst att tävla den där fartfylla lillkillen!

 

Sedan gjorde även Texas comeback. Han som inte ens haft sele på sig på 9 månader.. Trodde bara han skulle sitta och lukta, men icke då. En del ställen fastnade han på, och vattengraven vägrade han hoppa. Men annars gick han jättefint.

 

Opal's grund

Texas grund

Scott's grund

Scott's final

Hanny's final

 

// Mathilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback