Tävlingar i Hössjö 24/5

24 Maj 2014, 21:10
Nu har jag precis kommit hem från Hössjö, åkte hemifrån kvart i sju i morse så är skönt att äntligen vara hemma, om än med brända och ömmande axlar och nacke. 
Utställningen gick ungefär som förväntat, enda anmälda kaninen Dexter fick 91,5 p med kommentaren "något strama öron" och "svaga fält i japanteckningen". Är nöjd ändå, han fick trots allt en halv poäng mer på teckningen än tidigare. Nu ska pappren bara skickas in så han får stambokföras, hann inte ordna det idag på utställningen, haha.
 
Hoppningen gick inte strålande den heller men det var varmt och kaninerna har inte fått hoppa så mycket på senare tid. Dexter gjorde sin debut i först rak och sedan krok. I raken gick han på 5 fel och tog sig tyvärr inte till final men han blev 6/8, tyckte han var superduktig ändå!
I kroken vaknade han till lite men blev förvirrad utav att han skulle svänga. I grunden gick han på 4 fel men i finalen flög ett lågflygande propellerplan över tävlingen och skrämde honom så tiden gick tyvärr ut, så han blev oplacerad i den klassen.
 
Ike gjorde först en strålande grundomgång på 1 fel och tiden 15 sekunder. I finalen gick det lite sämre så han fick 2 fel och blev 3/7, så ingen pinne idag. I kroken blev han 4/5 då han gått på 2+3 och tagit lång tid på sig eftersom någon brunstig hona varit på plats innan, haha.
 
Första gången jag har tävlingsbild på mig och en kanin, Dexter fick tyvärr inte vara med idag (på bild). 
-Sonia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback